Arkansasdreef 18, Utrecht

duoprotection@live.nl

 0631363798 of 0621165366

DuoProtection

DuoDog

Over ons, DuoDog & DuoProtection

Duo Protection is ontstaan vanuit eigen ervaring in het verleden.

Sinds jaar en dag gebruiken mijn partner en ik naar grote tevredenheid gesmolten paardenvet voor de verzorging van hoeven en leder.


Aanleiding
De slechte hoeven van ons paard waren enkele jaren geleden de aanleiding om paardenvet weer om  te smelten voor eigen gebruik. In een korte periode verbeterde de kwaliteit van de hoeven aanzienlijk.

De goede resultaten werden ook snel opgemerkt door stalgenoten en bevriende paardeneigenaren waardoor de interesse in het product snel toenam.

 

Uiteindelijk hebben we dan ook besloten de sprong te wagen en het product op de markt te brengen. Sinds januari 2014 produceren we gesmolten paardenvet onder de naam Duo Protection, voor de verzorging van zowel hoeven als leder.


Duo Dog
Ter aanvulling op ons product is in de loop van 2014 Duo Dog geïntroduceerd. Gesmolten paardenvet is namelijk ook zeer geschikt als supplement door het voer van honden. Mijn zoon, Jay-Jay van der Laan, heeft Duo Dog ook bij verschillende dierenartsen geïntroduceerd en daar hebben wij zeer positieve reacties van ontvangen.


We zijn erg enthousiast over de goede resultaten van onze klanten na gebruik van Duo Protection en Duo Dog. We hopen dan ook in de toekomst nog velen te kunnen helpen met onze producten.


Simone Vlietstra & Gerrit Jan van Enck

Het team van Duo Protection

Liefde voor uw dier

Actief en Vitaal

Voor uw dierenvriend

Vragen

Heeft u een vraag over onze producten?

Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Ons product is geanalyseerd door

Contact

Arkansasdreef 18, 3565 AR Utrecht

 0631363798 of 0621165366

Producten